ZAKELIJK

Een netwerklunch, bedrijfsborrel of zakelijk lunchen? Ook dat kan bij Van De Kaart! Vanaf 15 personen bieden wij een arrangement op maat aan. Vraag naar de mogelijkheden via info@vandekaartmaastricht.nl, bel ons via +31 43 321 98 89 of loop even binnen.
reserveer
zakelijk_wifi

WIFI

Je kunt bij ons gratis gebruik maken van WIFI. Handig tijdens een afspraak met een klant of een business meeting. Lunchen, werken en brainstormen gaan prima samen bij Van De Kaart.

zakelijk_lunch_ontbijt

ONTBIJTEN EN LUNCHEN

Ontbijten of lunchen met zakelijke klanten? Vergaderen met collega’s onder het genot van een lunch, een business meeting of een vergadermoment met een klant? Dat kan! Je kunt je wensen vooraf doorgeven. Bekijk hier het menu.

zakelijk_netwerkevent

NETWERKEVENEMENTEN

Een netwerkevenement, -lunch of diner is mogelijk tot ongeveer 40 personen. Wij helpen je op verzoek bij het organiseren van je netwerkevenement en denken graag mee over de invulling. Een arrangement op maat is vanzelfsprekend. Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

zakelijk_borrel

BEDRIJFSBORRELS

Een gezellige borrel voor je medewerkers organiseren doen we graag samen! Van De Kaart verzorgt je borrel met heerlijke hapjes en drankjes (mogelijk tot ongeveer 25 personen).