VAN DE KAART

Vraag naar de mogelijkheden: info@vandekaartmaastricht.nl, bel ons via +31 43 321 98 89 of loop even binnen.
reserveer
vandekaart_vandekaart

VAN DE KAART

Bar en keuken Van De Kaart is voor iedereen toegankelijk. Er is voor elk wat wils op de kaart voor de kleine en grotere trek. We hebben een menukaart, borrelkaart en een terraskaart in de zomer. Bekijk hier het menu.
We besteden ook aandacht aan eventuele dieetwensen of intoleranties, vraag gerust naar de mogelijkheden.

BAR, KEUKEN EN TERRAS

Laat je verwennen met lekkere hapjes en drankjes in het bargedeelte bij Van De Kaart. Onze bar biedt ruimte voor ongeveer 15 zitplaatsen. In ons gezellige, eigentijdse zitgedeelte hebben we voor ongeveer 40 personen zitplaatsen. Ons terras biedt ruimte voor 100 zitplaatsen. Tevens is er WIFI beschikbaar!

vandekaart_barkeuken
vandekaart_locatie

LOCATIE

Van De Kaart ligt aan het mooie en meest intieme plein van Maastricht, het Onze Lieve Vrouweplein. In de zomer vind je hier de mooiste terrassen van Limburg met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwe basiliek “Sterre der Zee”. In de winter, tijdens Magisch Maastricht wordt het Onze Lieve Vrouweplein met sfeervolle verlichting omgetoverd tot een sprookje.
Door de centrale ligging in de stad is Van De Kaart een fijne plek om je dag te starten of eindigen en alles daartussen in!

SPECIALE GELEGENHEID

Ben je op zoek naar een gezellige locatie om met een groep (vanaf 10 personen) te lunchen of te dineren? Of wil je een borrel organiseren? Dat kan! Wij denken graag met je mee over de invulling en stellen een arrangement op maat samen. Voor mogelijkheden, neem gerust contact met ons op via info@vandekaartmaastricht.nl, bel ons via +31 43 321 9889 of loop even binnen.

vandekaart_specialegelegenheid